ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Aztron

Aztron

ΕΙΜΑΣΤΕ Η AZTRON. Πιστεύουμε ότι η φύση δεν έχει όρια, ενώ οι άνθρωποι έχουν απεριόριστες δυνατότητες. Μόνο μέσω συνεχούς εξερεύνησης και ανακάλυψη. Εμπνευσμένοι από τη γη στην οποία ζούμε, απελευθερώνουμε τη δύναμη μέσα μας, μέσω της ακλόνητης δέσμευσης στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα για όλους. Βλέπουμε, αισθανόμαστε, σκεφτόμαστε και κινούμαστε. Εμπνευσμένο από τις απεριόριστες δυνατότητες.

ΕΞΕΡΕΥΝΩ. Δεν είμαστε ποτέ κουρασμένοι να εξερευνήσουμε το άγνωστο, μέσα και έξω. Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι για περιπέτεια, από υποβρύχια μέχρι την επιφάνεια και πέρα. Πάντα ψάχνουμε για νέες προκλήσεις, είμαστε αληθινοί εξερευνητές.

ΠΙΣΤΕΥΩ. Πιστεύουμε στη δύναμη του αθλητισμού να αλλάξει τον κόσμο, γιατί ενώνει ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο και συνδέει τους ανθρώπους με τη φύση. Έχουμε δεσμευτεί να δημιουργήσουμε ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς για όλους, όπου όλοι αισθανόμαστε καλοδεχούμενοι.

ΕΜΠΝΕΩ. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους ώστε να είναι ό, τι μπορούν, απελευθερώνοντας τη δημιουργικότητα για την πραγματοποίηση φιλοδοξιών. Η ευδαιμονία της φύσης και το πάθος των αθλητών μας οδηγούν να ονειρευόμαστε μεγάλα και να ενεργούμε τολμηρά.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ. Πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε το επίπεδο αριστείας και ασφάλειας στον κόσμο του αθλητισμού μέσω προηγμένης τεχνολογίας και κομψού σχεδιασμού. Δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ στην καινοτομία.

ΑΖΤΡΟΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ AZTRON. Αυτή η τολμηρή και φουτουριστική επωνυμία σχετίζεται με την αλλαγή του προθέματος "Astro", που αναφέρεται στον ηλιακό κόσμο και τον γαλαξία. Προέρχεται από το ελληνικό stron, που σημαίνει «αστέρι», συχνά χρησιμοποιούσε για να περιγράψει δραστηριότητες που γίνονται έξω από τη γήινη ατμόσφαιρα. Γοητευμένοι από τα μυστήρια του διαστήματος και την απεραντοσύνη του σύμπαντος, υπενθυμίζουμε συνεχώς στον εαυτό μας να μην σταματήσουμε ποτέ να εξερευνούμε το περιβάλλον μας και ωθώντας τα όριά μας, όπως οι αστροναύτες.

(c) katerelosfitness.gr - All rights reserved - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center -