ΕΠΙΛΟΓΕΣ
HealthyCo

HealthyCo

Εμείς στην HealthyCo προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο πιο υγιεινό. Και πιστεύουμε ότι το να είσαι υγιής δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολο. Πρόκειται μόνο για την εξεύρεση ισορροπίας και τη λήψη σοφών επιλογών. Γι 'αυτό θέλουμε να σας διευκολύνουμε να επιλέξετε έναν τρόπο ζωής που να είναι βιώσιμος έξυπνος και υγιής (ή hälsosmart, όπως λέμε στη Σουηδία) χωρίς συμβιβασμούς σχετικά με τις συνήθειες, τη γεύση ή την τιμή. Προκαλώντας τους γίγαντες της βιομηχανίας τροφίμων και προσφέροντας μια σειρά προσιτών αλλά νόστιμων προϊόντων καθημερινής ποιότητας που είναι πάντα απαλλαγμένα από πρόσθετη ζάχαρη και φοινικέλαιο και όσο το δυνατόν πιο οργανικά. Κάνοντας το HealthyCo την προφανή επιλογή για συνειδητούς ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν μια βιώσιμη και υγιή ζωή.

Αυτήν τη στιγμή, οι γίγαντες της βιομηχανίας μιλούν για μείωση της ποσότητας ζάχαρης στα προϊόντα τους κατά 15% έως το 2025. Εμείς στο HealthyCo πιστεύουμε ότι αυτό είναι 100% ανοησία. Τι περιμένετε στον γλυκό αυτό κόσμο; Έχουμε ήδη δημιουργήσει μια σειρά από νόστιμες λιχουδιές που δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη. 

Σε παγκόσμιο επίπεδο καταναλώνουμε πάρα πολύ ζάχαρη!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η υπερβολική ζάχαρη είναι κακή για εσάς. Στην πραγματικότητα, πολλές μελέτες από εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας έχουν δείξει ότι τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα από την κατανάλωση προστιθέμενου σακχάρου σε προϊόντα οδήγησαν με τα χρόνια σε μια δραστική αύξηση του διαβήτη, της παχυσαρκίας, των καρδιακών παθήσεων και άλλων επιπλοκών υγείας που σχετίζονται με τη ζάχαρη σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε λάβει θέση εναντίον της βιομηχανίας ζάχαρης και δεν προσθέτουμε ζάχαρη σε κανένα από τα προϊόντα μας.

Χρησιμοποιούμε γλυκαντικά αντ 'αυτού

Πώς λοιπόν κάνουμε τα προϊόντα μας να έχουν υπέροχη γεύση; Οι περισσότερες γεύσεις στα προϊόντα μας προέρχονται φυσικά από τα συστατικά που χρησιμοποιούμε. Ωστόσο, για να πάρουμε τη γεύση σωστά, επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτικές λύσεις για τα σάκχαρα με τη μορφή φυσικών γλυκαντικών. Αφήνουμε τις φυσικές γεύσεις και τα γλυκαντικά να ισορροπούν το ένα το άλλο για να δημιουργήσουν τις υπέροχες συνταγές και λιχουδιές που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας!

Τα γλυκαντικά που χρησιμοποιούμε Η  Stevia, που είναι ένα φυσικό γλυκαντικό και υποκατάστατο ζάχαρης που προέρχεται από τα φύλλα του φυτικού είδους Stevia rebaudiana, προέρχεται από τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Οι δραστικές ενώσεις είναι γλυκοζίτες στεβιόλης (κυρίως stevioside και rebaudioside), οι οποίες έχουν 30 έως 150 φορές τη γλυκύτητα του σακχάρου. Το σώμα δεν μεταβολίζει τις γλυκοσίδες στη στέβια, οπότε περιέχει μηδενικές θερμίδες όπως μερικά τεχνητά γλυκαντικά.

Η μαλτιτόλη, η οποία είναι μια φυσική αλκοόλη σακχάρου (πολυόλη) και έχει το 75-90% της γλυκύτητας της ζάχαρης και σχεδόν πανομοιότυπες ιδιότητες, αλλά έχει περίπου. η μισή ενέργεια του πραγματικού σακχάρου, επιπλέον, δεν προάγει τη φθορά των δοντιών και έχει μικρότερη επίδραση στη γλυκόζη του αίματος.

Η ερυθριτόλη, η οποία είναι επίσης σάκχαρο αλκοόλη, μοιάζει με μαλτιτόλη. Έχει 60-70% τις γλυκιά ζάχαρη, αλλά είναι σχεδόν μη θερμιδική και σχεδόν δεν επηρεάζει το σάκχαρο στο αίμα.

Η ινουλίνη, ταξινομείται ως ίνα και συχνά απαντάται σε πολλά λαχανικά ρίζας, ιδιαίτερα στο Chicory Root από τη Νότια Αμερική. Είναι κατάλληλο για διαβητικούς με μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη.

Χωρίς Φοινικέλαιο

Πιστεύουμε ότι ένας υγιέστερος τρόπος ζωής και ένας υγιέστερος πλανήτης συμβαδίζουν. Και δεν είναι μυστικό οι επιπτώσεις των φυτειών φοινικέλαιου στα τροπικά δάση και το περιβάλλον είναι ένα καυτό θέμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε λάβει θέση κατά της χρήσης φοινικέλαιου σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας.
 

(c) katerelosfitness.gr - All rights reserved - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center -