ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΚaterelosFitness είναι μια εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2016 με στόχο την ποιοτικότερη ζωή του ανθρώπου, με φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης στο Περιστέρι Αττικής, αλλά και ηλεκτρονικό κατατάστημα για να εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα.

Είμαστε μία ομάδα που εξειδικευόμαστε αρκετά χρόνια πάνω στον αθλητισμό,στην διατροφή,στα συμπληρώματα διατροφής και στα αθλητικά είδη. Ακόμα, τα προϊόντα μας αφορούν την υγεία, την άθληση, την προσωπική περιποίηση και φροντίδα του κάθε ανθρώπου.

Το κατάστημά μας με την προσωπική επαφή που αναπτύσσει με τους πελάτες είναι πάντα κοντά σας με γνώση, εμπειρία και προθυμία να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει το κατάλληλο για την δική σας ανάγκη προϊόν.

Το katerelosfitness.gr προσφέρει μια εκτενή σειρά από όλα τα δημοφιλή Συμπληρώματα Αθλητικής Διατροφής, Προϊόντα Διατροφής, Βότανα, Βιταμίνες, Συμπληρώματα για κάθε ηλικία, Προϊόντα Αδυνατίσματος, Πρωτεΐνες, θρεπτικές μπάρες (σοκολάτες) και πολλά άλλα προϊόντα για μία εξαιρετική υγεία.

Στόχος του katerelosfitness.gr είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας γρήγορη, εύκολη και πρακτική πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος υψηλής ποιότητας συμπληρωμάτων αθλητικής διατροφής, αξεσουάρ & ένδυσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Στο katerelosfitness.gr πιστεύουμε ότι η αίσθηση του να νιώθουμε όμορφα και υγιής μας βοηθά να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας γενικότερα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να αποθαρρύνουμε μια αδιάκριτη χρήση προϊόντων και αντιθέτως να προωθήσουμε μια κουλτούρα συνετής και στοχευόμενης χρήσης επώνυμων & ποιοτικών προϊόντων για την επίτευξη συγκεκριμένων, θετικών και επιβραβευμένων αποτελεσμάτων.

ΕΔΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 41 Α & ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 41,

TK:12131

Tηλ. Eπικοινωνίας: 213 0380739, 210 5717630

Συνέχεια
  • visa
  • master
  • mastero
  • paypal
  • viva

(c) katerelosfitness.gr - All rights reserved - Υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center -